- نبض الشارع
- 4:31 م
- مطبخ
- لاتوجد تعليقات
الطريقه بالشرح والصور يارب تعجبكم
النهاردة عملت حاجة سهلة اوى وباى حاجة عندك تحشيها بس طعمها رائع بجد عجبهم
اوى اوى كاليزونى بتكاتى بحشوات تونة ماشي وسوسيس او سجق او بسطرمة او اى حاجة والمقادير حكتبه
كوبين دقيق منخولين ونص كوب لبن ومعاهم ملعقتين كبار مليانين زبادى ويكونوا دافين اللبن والزبادى سخنين شوية
وملعقة زعتر مطحون وملعقة كبيرة خميرة وملعقة سكر كبيرة ممسوحة وملعقة ملح صغيرة وتلات ملاعق
زيت كبار وتحطى كله وتعجنى لو احتجتى رشات دقيق حطى لما تتكون عجينة طرية وناعمة ومتماسكة
النهاردة عملت حاجة سهلة اوى وباى حاجة عندك تحشيها بس طعمها رائع بجد عجبهم
اوى اوى كاليزونى بتكاتى بحشوات تونة ماشي وسوسيس او سجق او بسطرمة او اى حاجة والمقادير حكتبه
كوبين دقيق منخولين ونص كوب لبن ومعاهم ملعقتين كبار مليانين زبادى ويكونوا دافين اللبن والزبادى سخنين شوية
وملعقة زعتر مطحون وملعقة كبيرة خميرة وملعقة سكر كبيرة ممسوحة وملعقة ملح صغيرة وتلات ملاعق
زيت كبار وتحطى كله وتعجنى لو احتجتى رشات دقيق حطى لما تتكون عجينة طرية وناعمة ومتماسكة
وسيبيها تخمر حلو ورشى الرخامة بالدقيق وهاتى كورة صغيرة وافرديها
دايرة ورفعيها وساويها بالسكينة اقطعيها حواليه تبقى دائرة وادهنى مسطردة وكاتشب بالملعقة
ورشة جبنة رومى وشيدر ووزعى الطماطم والفلفل الاخضر المقطع صغير وزيتون مقطع
وحطى السلامى او لنشون وسجق وسوسيس وعليهم رشة رومى وموزريلا
والمرة دى انا استخدمت نفس الصوص بتاع البيتزا وهو ملعقتين كبار كاتشب وملعقتين
صلصة هاينز ورشة زعتر ورشة توم بودرة ورشة بصل بودرة وملعقتين زيت وقلبيهم حلو اوى
اوى وتدهنى وتحطى عيها طبقة مسطردة رقيق كش تكترى وطبعا
زى ما قولت رشة شيدر ورشة رومى مبشور وتوزعى الحشو وتحطى فوق رشة رومى ورشة شيدر
وشوية موزريلا واقفلى زى القطايف وبشوكة اتكى من الاطراف علشان يلزقوا وهاتى دهان
الصلصة الحمرا اللى كنتى حطاها جوة ادهنى برة كويس ووزعى رشة شيدر ورشة
رومى وموزريلا دى التكة بتخليها روووعة فى الطعم وكمان رشي حبة البركة ودخليها الفرن الساخن
بتطلع روعة واحلى من البيتزا ولو عندك عجينة معتمداها اعملى بيها مفيش
مشاكل والف هنا وشفا وانتظرونا فى احلى واجمل وصفه جديده من مطبخ نبض الشارع